Sodagar Industries
Untitled Document
 
 

Wie zijn wij / OVER SODAGAR Industries

SODAGAR Industries is een van de toonaangevende professionele producent en exporteur van lederen producten zoals lederen kleding, handschoenen, tassen, riemen, portefeuilles en alle lederwaren. We opgericht in 1988.

SODAGAR Industries kantoor, fabriek showroom / outlet en verkooppunten zijn gevestigd in Sialkot. Onze fabrieken in Sialkot en Karachi-Pakistan is goedgekeurd ISO 9001-2008 gecertificeerd en momenteel actief met 250 + werknemers hoogopgeleide arbeidskrachten, creatief goed opgeleid design management team met gebruikmaking van de nieuwste methode van producties en kwaliteit materiaal van de klant voldoen aan de behoeften in alle aspecten .

SODAGAR Industries is 03 maal uitgereikt door Tdap regering van Pakistan. "Expo Pakistan-2010, Wexnet-2010 en Gujrat Tentoonstellingen". Sodagar Industries Principe is van superieure kwaliteit en eerlijke diensten. We hebben allemaal momenten in ons leven die we voelen, we kunnen het beter doen, geven een betere dienstverlening of het ontwikkelen van een beter product. Wij zijn gericht op operationele business excellentie en het creëren op lange termijn relaties. Op SODAGAR Industries, wij geloven in "Klant is Koning" en "De klant kiest '. Met dit inzicht, we hebben, maar een gemeenschappelijke visie en missie.

SODAGAR Industries is niet alleen de productie van deze goederen voor de lokale verkoop behoeften van de markt, maar ook producten exporteren met grote diensten naar vele landen.

SODAGAR ® is uitgegroeid tot gerenommeerde naam in de wereld-markt. Al onze klanten zijn zeer tevreden met onze hoge kwaliteit producten en customer care services. Iedereen bij SODAGAR ® is ervan overtuigd dat je de ruggengraat van ons succes. U bent onze zakelijke partners en we zijn vastbesloten om onze ontwikkeling en groei.

SODAGAR Industries goed in zijn ontwikkeling. We kunnen het verrichten van verschillende producties volgens de eisen van de klant. U kunt ons uw ontwerpen of laat ons weten wat uw ideeën en wensen, en we kunnen een uitstekend product te leveren volgens uw eisen en monsters. We hebben enorme collecties, rond 10000 + onderdelen met vele stijlen in huis voor klanten om uit te kiezen.

SODAGAR Industries Welkom u als potentiële kopers en verzeker u voor onze producten van hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Wij kunnen u, uw gewenste producten met "Logos" en design.

SODAGAR Industries blij met klanten op de lokale markt-en buitenland om ons bedrijf te bezoeken voor de toekomstige samenwerking, en / of contact met ons op via e-mail of Telefoon / Fax. U kunt vragen om een zekere ontwikkeling of gewoon plaats een proef te bestellen. Wij zijn ervan overtuigd dat u vindt ons een goede zakenpartner. Vooruitblikkend naar snel van u te horen.

Met vriendelijke groet,

Muhammad Chaudhry Younas,

ALGEMEEN DIRECTEUR

SODAGAR INDUSTRIES

 

  

   
 

  Awards

WEXNET EXHIBITION 2010
EXPO PAKISTAN 2010
TDAP AWARD 2010

  Certificates

WEXNET 2010
EXPO PAKISTAN 2010
TDAP HANDICRAFTS 2010
EXPO PAKISTAN 2010
TDAP 2010

  Factory Outlet

 


Copyrights © 2010   Sodagar Industries . All rights reserved.
Website by: Solutions Worth